Vineri, 15 mai 2015, la Bulevards Events Center, s-a desfăşurat a patra ediţie a Cercului de Donatori Ţara Făgăraşului.

Cercul de Donatori este una dintre cele mai elegante forme de implicare în comunitate, prin care se discută, se dezbat strategii, se donează, se socializează.

Cercul de Donatori a adunat vineri laolaltă 53 de oameni cu suflet. Aceştia au făcut donaţii în numele lor şi al prietenilor, astfel încât cumulul total al donatorilor s-a ridicat la 43 şi la 8750 de lei strânşi.

* Proiectul „AVEm nevoie de biblioteci vii” propus de Asociaţia pentru Valorizarea Educaţiei, a impresionat audienţa şi a reuşit să strângă suma de 2400 lei.

* Proiectul „LOC – Muzeu şi Fierărie la Şona” propus de Asociaţia Sătească Şona Noastră a mobilizat suma de 1400 de lei.

* Proiectul „Paradisul Copiilor” – Parc şi loc de joacă pentru copii cu dizabilităţi în cadrul Centrului Şcolar pentru Educaţie Incluzivă Făgăraş a inspirat Cercul de Donatori care a strâns pentru acest proiect suma de 2900 de lei, precum şi lemnul necesar pentru construcţia băncuţelor şi măsuţelor, un DVD player şi o colecţie de filme, precum şi flori pentru decorare.

*Proiectul „Să ne cunoaştem ţara” propus de Serviciul Public de Asistenţă Socială Făgăraş, a primit susţinere financiară din partea membrilor Cercului de Donatori în valoare de 2050 de lei şi material didactic necesar pentru desfăşurarea activităţiilor.

Cercul de Donatori este parte din reţeaua The Funding Network şi este susţinută la nivel naţional de Asociaţia pentru Relaţii Comunitare şi TFN România.