Fundația Comunitară Țara Făgărașului și un grup de voluntari organizează,  sâmbătă, 20 august 2016, evenimentul „8 hours overtime for a good cause”( 8 ore peste program pentru o cauză bună), o zi în care profesioniști în diferite domenii lucrează împreună pentru a oferi soluții câtorva inițiative frumoase și cu potențial din comunitate. Pe 20 august, între orele 11 și 19, 4 echipe de voluntari specializați în marketing, comunicare, resurse umane, IT, peisagistică sau management rezolvă 4 teme punctuale propuse de organizații non-profit din Țara Făgărașului.

Organizația ta are o „problemă” complexă pentru care necesită ajutor? Are nevoie de expertiză pentru desfășurarea unei activități anume sau pentru creșterea capacității de dezvoltare și inovare? Dacă răspunsul este da, înscrie-te până în data de 8 august 2016, ora 15:59 completând formularul de înscriere disponibil  aici https://goo.gl/forms/ Z5MEHSRTUmqQXo323

Suntem de părere că niciodată nu poți fi prea generos. Doar că, în loc să cerem bani pentru cauzele pe care le susținem, am cerut profesioniștilor să doneze o zi din timpul lor cu ceea ce au mai de valoare – experiența profesională. Împărțiți pe echipe, ei vor dezvolta planuri de marketing și de comunicare, vor schița concepte de spot sau campanii online, de PR sau de promovare.

Te așteptăm! Informații suplimentare la adresa office@fundatiactf.ro