INVITAT SPECIAL: Tenorul Operei Române Bucureşti, Vlad Miriță (unul dintre reprezentanții României la Eurovision) Gara Făgăraș. Dress code: smart casual. Welcome drink inclus. Vineri, 24 mai, orele 20.00.

ALTERNATIV este un concert de canțonete celebre, susținut de tenorul Vlad Miriță, alături de pianistul Alexandru Burcă, special pentru Fundația ComunitarăȚara Făgărașului. La eveniment sunt invitați făgărășenii pregătiți să facă o demonstrație de atitudine și un exercițiu de implicare civică. Oamenii dispuși să contribuie la crearea unor fonduri speciale pentru comunitatea din care fac parte!

Concertul ALTERNATIV face parte dintr-o serie de trei evenimente ce poartă marca FCTF și care intenționează să dezvolte spiritul filantropic, ieșirea din letargie și implicarea activă în comunitate.

Cumpărând o simplă invitație la acest eveniment, donezi 75 de lei Fundației Comunitare Țara Făgărașului și poți sprijini, de exemplu, înființarea unui fond pentru Burse de Excelențăși Studiu dedicat copiilor de excepție pe care îi are Țara Făgărașului, realizarea unui centru cultural în aer liber și a unui festival de artă urbană și contemporană în părculețul din centrul Vechi al Făgărașului, demararea campaniei de mediu „Înfiem copacii din Țara Făgărașului” (PRO educație, ecologizare, împădurire și ÎMPOTRIVA defrășărilor), susținerea spitalului municipal sau înființarea Fundației Comunitare Țara Făgărașului. De asemenea, la eveniment există posibilitatea de a dona mai mulți bani și de a te transforma în susținător activ al uneia sau alteia dintre cauzele propuse de Fundația CTF.

Accesul la eveniment se face exclusiv în baza biletelor care se găsesc la Casa Terra.

Tenorul Vlad Miriță susține Fundația Comunitară Țara Făgărașului. Special pentru comunitatea făgărășeană, acesta a pregătit un concert de canțonete celebre (alături de pianistul Alexandru Burcă) ce va avea loc vineri, 24 mai, într-un spațiu neconvențional: gara Făgăraș.

Solist al Operei Naționale din București, Vlad Miriță este primul artist român care a abordat stilul crossover sau pop-opera, devenit atât de celebru astăzi.

Cântă alături de Angela Gheorghiu în Concertele de Gală la Sankt Petersburg, Torre del Lago, Cortona, București, etc. Împreună cu Nico reprezintă România la Concursul Internațional EUROVISION de la Belgrad. Are în portofoliu printre zeci de premii naționale și internaționale, Premiul Teatrului de Operă din Viena (Musiktheater Wien Prize) acordat de Ioan Holender și Premiul FIDOF  Festivalul International de muzica pop Slaviansky Bazaar Vitebsk (Belarus).

Ultimul concert propus de Fundația Comunitară Țara Făgărașului pentru luna mai, a fost unul fulminant, desfășurat într-un spațiu neconvențional: gara Făgăraș. Primită, inițial, cu scepticism și curiozitate, ideea a fost, la final, aplaudată în picioare!

ALTERNATIV – concert de canțonete celebre, susținut de tenorul Vlad Miriță, solist al Operei Române, alături de pianistul Alexandru Burcă, special pentru Fundația ComunitarăȚara Făgărașului. La eveniment au fost invitați făgărășenii pregătiți să facă o demonstrație de atitudine și un exercițiu de implicare civică. Oameni dispuși să contribuie la crearea unor fonduri speciale pentru comunitatea din care fac parte!

Concertul ALTERNATIV face parte dintr-o serie de trei evenimente ce poartă marca FCTF și care intenționează să dezvolte spiritul filantropic, ieșirea din letargie și implicarea activăîn comunitate.

Evenimentele FCTF adună laolaltă din ce în ce mai mulți oameni frumoși, buni, implicați, care țin la comunitatea lor și vor să facă ceva pentru ea, în mod real, sincer, activ și dezinteresat. Și, vorba lui Vlad Miriță: ” S-a aprins un foc în Țara Făgărașului. Trebuie să suflăm în el să îl întreținem și să îl alimentăm, nu să îl stingem! ” 🙂