Fundația Comunitară Țara Făgărașului a lansat programul „Ţara  Făgăraşului e ACASĂ”, o iniţiativă amplă de reconectare și cartare a diasporei făgărăşene de pretutindeni la comunităţile de acasă.  Proiectul proaspăt lansat dispune și de o platforma on-line, unde veți putea citi noutățile apărute, articole scrise de cei care trăiesc în afara granițelor țării și veți putea alege modalitatea prin care vă puteți implica direct în ce se întâmpl Acasă:  www.tarafagarasuluieacasa.fundatiactf.ro

Obiectivul general al proiectului este consolidarea comunităților locale din Țara Făgărașului, unde un loc important îl va avea diaspora, care va deveni parte integrantă a comunității locale, prin participarea, dăruirea și implicarea voluntară. În ceea ce privește partea de reconectare, a fost inițiat un grup pe rețeaua socială Facebook, cu aceeași denumire, Țara Făgărașului e Acasă, prin care membrii înscriși sunt informați constant cu privire la toate inițiativele ce au loc în Țara Făgărașului, în special pe cele susținute de Fundația Comunitară Țara Făgărașului- https://www.facebook.com/groups/280002455849161/

Proiectul ”Țara Făgărașului este Acasă” îi vizează pe toți oamenii care doresc să fie conectați în permanență cu dezvoltarea Țării Făgărașului, din toate punctele de vedere: economic, cultural, social, civic, dar mai ales, din punct de vedere filantropic.