O lună ne mai desparte de startul celei de-a 5-a ediții a cursei caritabile Bikeathon Țara Făgărașului. Până acum avem înscriși aproape 500 de bicicliști. Mai este timp până la finalul lunii mai să te înscrii ca biciclist sau susținător: INSCRIERE BICICLIȘTI/ SUSȚINĂTORI Trebuie să alegi unul din cele 18 proiecte înscrise, pe care să îl susții, fie că pedalezi, fie din poziția de fundraiser. Nu uita de concursul săptămânal unde este premiat cel mai harnic fundraiser!

Proiectul care și-a atins aproape în întregime targetul, cu 75% până acum din cei 4.000 de lei, este ”O nouă autospecială de intervenție pentru pompierii voluntari din Cobor”: http://bikeathon.fundatiactf.ro/2018/02/16/o-noua-autospeciala-de-interventie-pentru-pompieri-voluntari-din-cobor/

De asemenea, poți alege să te implici ca voluntar, alături de cei 110 voluntari înscriși până astăzi, în organizarea evenimentului ce se va derula în ziua de 9 iunie la Cetatea Făgăraș: IMPLICĂ-TE

Orice metodă alegi pentru a te implica pe 9 iunie la Bikeathon, este un pas înainte pentru comunitate! Așadar, spor la pedalat! Îți mulțumim că ești alături de noi la cea de-a 5-a ediție a acestui eveniment caritabil, că arăți că îți pasă și astfel dai un exemplu celor din jurul tău! Cu fiecare gest mic, va crește o comunitate mare, unită și responsabilă!