100.00% Îndeplinit
10,000.00 lei donați din suma țintă de 10,000.00 lei
1 Donatori
Campanie de strangere de fonduri s-a încheiat.

În 2013 FCTF a acordat 2 burse de excelență pentru Harald Bârzan și  Lidia Arsu.

Investiția în educație constituie una dintre prioritățile Fundației Comunitare Țara Făgărașului. Dintotdeauna aici au existat copii și tineri cu potențial uriaș, care s-au remarcat la nivel de excelență la olimpiade naționale și internaționale, concursuri școlare, artistice și sportive. Considerăm că aceste rezultate trebuie recompensate, iar copiii susținuți de întreaga comunitate! Pentru că sunt cele mai bune modele necesare construcției unei societăți civilizate, sănătoase, puternice, implicate, de viitor! Intenționăm să acordăm mai multe tipuri de burse. Ne dorim ca acestea să deschidă seria unui lung șir de astfel de recompense, prin care comunitatea să își recunoască, să își respecte, sprijine și promoveze valorile!

În anul şcolar 2013/2014 FCTF a finanţat două burse în valoare de 5000 lei/bursă pentru doi tineri de excepţie din Făgăraş. Fondul în valoare de 10.000 de lei s-a constituit prin donaţiile participanţiilor la evenimentele de strângere de fonduri din campania de înfiinţare a Fundaţiei Comunitare Ţara Făgăraşului din primăvara anului 2013 şi de la Concertul tenorului Vlad Miriţă din 29 septembrie 2013, care a avut loc la Biserica Evanghelică din Făgăraş. Bârzan Harald – 5000 lei Arsu Lidia – 5000 lei.