100.00% Îndeplinit
14,000.00 lei donați din suma țintă de 14,000.00 lei
1 Donatori
Campanie de strangere de fonduri s-a încheiat.

DSCN6273

Fundaţia Comunitară Ţara Făgăraşului îşi îndreaptă atenţia asupra Spitalului Municipal Făgăraş, până nu demult aflat pe lista spitalelor din România propuse spre a fi închise! Spitalul dispune de puţine resurse, iar necesarul minim pentru o funcţionare civilizată depăşeşte cu mult bugetul acestuia. Am identificat câteva aspecte pe care intenţionăm să le sprijinim în timp, iniţiind acest fond permanent: zugrăveală proaspăta pentru secţia de cardiologie. Paturi, saltele, huse impermeabile si lenjerie pentru zona de adulti / pavilionul mare. Casolete pentru sterilizarea intrumentarului în vederea evităriiriscurilor de infecţii. Schimbarea mobilierului şi dotărilor din spaţiile de distribuire a mesei, toate vechi de mai bine de 40 de ani.

Până la momentul actual, fondul s-a constituit prin donațiile participanților la evenimentele din campania de înființare a Fundației Comunitare Țara Făgărașului din primăvara anului 2013.

Fundaţia Comunitară Ţară Făgăraşului a donat aşternuturi în valoare de 14.000 de lei Spitalului Municipal Dr. Aurel Tulbure Făgăraş.

Suma de 14.000 lei a fost donată către Spitalul Municipal Făgăraş, prin dotarea cu 249 de seturi de aşternuturi noi a secţiilor de chirurgie generală, neurologie şi 39 de aşternuturi pentru secţia de pediatrie.

DSCN6281

Am ales să susţinem Spitalul Municipal din Fagaras deoarece am aflat de nevoile de dotare ale institutiei şi pentru că stă în puterea noastră să ne uităm la resursele pe care le avem şi să răspundem acestor nevoi.

Banii au venit din fondurile mobilizate în Campania de înfiinţare a Fundaţiei Comunitare Ţara Făgăraşului.

Rolul Fundaţiei Comunitare Ţara Făgăraşului  este acela de a aduce împreună resurse locale, în vederea strângerii de fonduri private pentru a susţine proiecte din Ţara Făgăraşului.

Ne dorim să transformăm comunitatea în bine şi investim în arii diverse precum educaţie şi tineri, antreprenoriat, artă şi cultură, stil de viaţă sănătos, dar şi altele. Alături de donatorii noştri, ne dorim să fim un motor al schimbărilor pozitive în comunitate.

„Pentru mine, implicarea în activitatea FCTF a venit din dorinţa de a-mi aduce contribuţia pentru îmbunătăţirea calităţii vieţii locuitorilor din zonă, pe toate planurile, din crezul că nu trebuie să astepţi de la alţii să te ajute, ci poţi chiar tu să contribui pentru îndeplinirea unui obiectiv. De aceea consider că prin sprijinirea Spitalului Municipal Dr Aurel Tulbure Făgăraş, care deserveşte întreaga zonă de acţiune a Fundaţiei Comunitare Ţara Făgăraşului, ajutăm orice potenţial beneficiar al servicilor Spitalului, indiferent de vârstă şi categorie socială. Starea de sănătate este un pilon important al calităţii vietii din punctul meu de vedere, iar intenţia mea, dincolo de dezbaterea privind gestionarea fondurilor publice, este de a sprijini Spitalul Făgăraş, nu numai material, prin aceste sponsorizări, dar şi prin programe de training personal, activităţi de voluntariat, etc“. – Andreea Mija, antreprenor şi trezorier voluntar al Fundaţiei Comunitare Ţara Făgăraşului.

DSCN6280Fundaţia Comunitară Ţara Făgăraşului organizează în viitorul apropiat şi alte evenimente destinate strângerii de fonduri. FCTF susţine dezvoltarea unui mecanism de strângere de fonduri care vizează în principal donatorii individuali – Bikeathonul Ţării Făgăraşului eveniment care este programat pentru data de 30 septembrie 2014 şi care doreşte să combine bucuria de a pedala cu bucuria de a dărui.