100.00% Îndeplinit
10,500.00 lei donați din suma țintă de 10,500.00 lei
1 Donatori
Campanie de strangere de fonduri s-a încheiat.

SiglaFondBursePlastimo

LANSARE

„Fondul PLASTIMO pentru BURSE de EXCELENTA si STUDIU”

Fundatia Comunitara Tara Fagarasului lanseaza al doilea fond de burse de excelenta si studiu, dedicat copiilor si tinerilor de exceptie din Tara Fagarasului. Cel putin 5 elevi buni vor avea posibilitatea sa isi desavarsasca educatia, cu ajutorul unei burse speciale, pentru care vor putea aplica incepand cu 17 februarie 2014. Toate acestea gratie unei firme fagarasene care a inteles perfect efectele implicarii comunitare si a ales sa sprijine material elevii cu rezultate de exceptie.

Programul propus de Fundatia Comunitara Tara Fagarasului aduce in prim plan implicarea comunitatii in sprijinirea elitelor sale!  Prima serie de 2 burse este in plina desfasurare si este valabila pentru anul scolar 2013-2014. In perioada imediat urmatoare se vor alege cel putin inca 5 copii talentati, care sa fie sprijiniti la nivelul educatiei de excelenta si studiu!

Fundatia Comunitara Tara Fagarasului in parteneriat cu compania PLASTIMO MARINE ROUMANIE SRL, sustine si promoveaza elevii talentati ai Tarii Fagarasului prin intermediul Fondului PLASTIMO pentru Burse de Excelenta si Studiu”. Sunt incurajati copii si tinerii performanti intr-un anumit domeniu: artistic, stiintific, sportiv etc. Sunt promovate elitele si sustinute pe drumul pe care l-au ales.

FCTF apreciaza talentul, pasiunea, munca si determinarea. FCTF considera ca tinerii performanti sunt o valoare importanta si merita sa fie promovati ca exemple demne de urmat.

„Fondul PLASTIMO pentru BURSE de EXCELENTA si STUDIU” s-a constituit prin contributia companiei Plastimo Marine Roumanie SRL care a infiintat un fond de burse de excelenta, gestionat de catre Fundatia Comunitara Tara Fagarasului.

Prin „Fondul PLASTIMO pentru BURSE de EXCELENTA si STUDIU”, ne propunem ca impreuna sa identificam si sa sustinem: 2 elevi talentati ai Tarii Fagarasului cu cate o bursa de merit, fiecare în valoare de 3500 de lei si cel putin alti 3 elevi care sa beneficieze de o bursa de minim 500 de lei.

In perioada 17 februarie – 27 martie 2014 vom identifica elevii, viitori beneficiari ai „Fondului PLASTIMO pentru BURSE de EXCELENTA si STUDIU”.

Intre 17 februarie – 27 martie 2014 fiecare elev care studiaza si locuieste in Tara Fagarasului si care doreste sa isi valorifice talentul, este incurajat sa completeze formularul de aplicatie pentru a se inscrie in selectia beneficiarilor „Fondului PLASTIMO pentru BURSE de EXCELENTA si STUDIU”.

Pentru lista completa a criteriilor de eligibilitate va rugam sa consultati Ghidul de finantare.

Fundatia Comunitara Tara Fagarasului are in desfasurare si primul program de Burse de Excelenta si Studiu lansat in 2013 prin care 2 tineri beneficiaza de cate 5000 de lei pentru desavarsirea studiilor in anul scolar 2013 – 2014.

Fundatia Comunitara Tara Fagarasului este o organizatie non-profit, cu sediul în Fagaras, care isi desfasoara activitatea în Tara Fagarasului.  Misiunea FCTF este de a creste calitatea vietii in regiune prin implicarea si cunoasterea comunitatii. Valorile Fundatiei Comunitare Tara Fagarasului sunt: Transparenta, Comunitate, Cunoastere si Autenticitate.

Plastimo Marine Roumanie SRL este o companie romano-franceza care are ca activitate de baza producerea echipamentelor de salvare nautica. Avand in vedere standardul ridicat de calitate si tehnicitatea produselor fabricate, compania Plastimo Marime Roumanie intelege cat de mult efort trebuie depus pentru dobandirea excelentei, si din acest motiv se implica in sustinerea efortului tinerilor talentati din Fagaras, creeand acest fond de burse.

„Fondul PLASTIMO pentru BURSE de EXCELENTA si STUDIU” este administrat de catre Fundatia Comunitara Tara Fagarasului, organizatie sustinuta prin Programul National de Fundatii Comunitare, initiat si coordonat la nivel national de catre Asociatia pentru Relatii Comunitare in parteneriat cu Fundatia pentru Parteneriat si cu Fundatia PACT, finantat de Fundatia Charles Stewart Mott, Central and Eastern European Trust si Fundatia Romano-Americana.

Fundaţia Comunitară Ţara Făgăraşului a lansat in 2014 al doilea fond de burse de excelenţă şi studiu, dedicat copiilor si tinerilor de exceptie din Ţara Făgăraşului. Şase elevi buni au avut posibilitatea să îşi desăvârşească educatia, cu ajutorul unei burse speciale.Toate acestea graţie unei firme făgăraşene care a înteles perfect efectele implicării comunitare şi a ales să sprijine material elevii cu rezultate de excepţie. Aron Diana Maria – 1000 lei Culda Carla Andreea – 3500 lei Husac Felix – 3500 lei Lungu Silviu Ilie – 1000 lei Novac Andrei – 1000 lei Vieriu Madalina – 500 lei.