162.61% Îndeplinit
11,705.00 lei donați din suma țintă de 7,198.00 lei
1 Donatori

Fondul ” Mândra Chic pentru educaţie şi cultură” / Zestre contemporană Fundaţia Comunitară Ţara Făgăraşului, împreună cu atelierul şezătoare Mândra Chic, din cadrul Muzeului de Pânze şi Poveşti din satul Mândra, susţin realizarea unor ateliere de lucru şi expunere, dedicate copiilor si adulţilor din această comunitate! Din vânzarea produselor realizate în atelier şi din donaţii, la Mândra prinde contur Muzeul de Pânze şi Poveşti – o casă ce se construieşte special pentru a găzdui expoziţii, evenimente şi ateliere, în cadrul cărora copiii şi adulţii din sat învaţă să îşi redescopere rădăcinile, să le preţuiască, să le cultive, să le promoveze şi să creeze sustenabilitate în comunitate! Vreţi să sprijiniţi acest proiect? Cumpăraţi produse Mândra Chic sau donaţi în Fondul ” Mândra Chic pentru educaţie şi cultură”. Nu e uşor să construieşti o căsuţă dedicată comunităţii şi turiştilor care vin să cunoască oamenii de aici, cărora li s-a dus vestea peste mari şi ţări. Pentru realizarea Muzeului de Pânze şi Poveşti nu s-a accesat nici un fel de proiect şi nu există o altă finanţare decât cea proprie, rezultată din vânzarea produselor lucrate in atelier. Aşa că, orice mână de ajutor va prinde foarte bine ( „Anul acesta ne-am propus să schimbăm acoperişul, să podim camerele şi, cine ştie, poate reuşim să montăm un sistem de încălzire, care să permită realizarea atelierelor şi pe timp de iarnă. Şi, bineînţeles, continuarea proiectelor dedicate copiilor – de care aceştia beneficiază absolut gratuit”)

Suma donată
Datele personale