Doar împreună putem schimba destine în bine! Cu acest gând în minte şi în suflet, ne-am întâlnit vineri, 10 august 2018, la cea de-a noua ediţie a Cercului de Donatori Ţara Făgăraşului.

Fundaţia Comunitară Ţara Făgăraşului a dezvoltat începând cu anul 2013 un mecanism de strângere de fonduri care vizează în principal donatorii individuali – Cercul de Donatori. Implementat în plan local sub egida The Funding Network, în parteneriat cu Asociaţia pentru Relaţii Comunitare, acest mecanism vine cu o nouă abordare în atragerea de fonduri, prin care grupuri de donatori propun proiecte din domenii diferite şi se reunesc pentru a le susţine. Selectate de către un juriu independent ales de Fundaţia Comunitară Ţara Făgăraşului, proiectele sunt prezentate în cadrul unui eveniment public, la finele căruia donatorii îşi iau angajamentul să le susţină.

Toate cele trei cauze înscrise şi-au depăşit suma propusă (2.000 lei) și astfel vor reuși să îşi implementeze proiectele. Copiii antrenaţi de Iuliana Piticaș au primit promisiuni de plată în valoare de 2.850 de lei pentru “Înfiinţarea clubului micii karateka din Mândra şi Făgăraş”, membrii Clubului Sportiv Municipal Făgăraş 3.200 de lei  pentru “Făgăraş Handbal Cup 2018”, iar 5.300 de lei pentru continuitatea Fondului de Burse – “Ajută un elev bun la învăţătură să-şi continue studiile”, program al Fundației Comunitare Țara Făgărașului.