Cercul de Donatori Ţara Făgăraşului a III-a editie

Vineri, 12 Decembrie 2014, s-a desfăşurat la restaurant Casa Terra, a treia editie a Cercului de Donatori  Ţara Făgăraşului.
Cercul de Donatori  este una dintre cele mai elegante forme de implicare în comunitate, prin care se discută, se dezbat strategii, se donează, se socializează şi se scriu poveşti cu final fericit.
Cercul de donatori a adunat vineri laolaltă 47 de oameni cu suflet care au sădit lumină în existenţa altora. Aceştia au făcut donaţii în numele lor şi al prietenilor, astfel  încât cumulul total al donatorilor s-a ridicat la 40 şi la 7269 de lei strânşi.

1. Proiectul “Tehnologia în sprijinul HOSPICE Făgăraş” propus de HOSPICE Făgăraş a impresionat audienţa şi a reuşit să strângă suma de 2250 lei.
  2. Proiectul „Luptă şi tu împotriva abandonului şcolar ” propus de Asociaţia pentru Participare Cetăţenească a mobilizat suma de 2050 de lei.
  3. Proiectul “ Amenajarea unei  camere de stimulare polisenzorială “ în cadrul Centrului Şcolar pentru Educaţie Incluzivă  Făgăraş a inspirat Cercul de Donatori care a strâns pentru acest proiect suma de 2969 de lei, precum şi materiale necesare pentru zugrăvit, amenajare ( uşa camerei) şi dotări şi jucării.