Donații online

Donații online

 

Lucrurile serioase au loc on-line.
Sprijină proiectele Fundației Comunitare Țara Făgărașului printr-o donație on-line.

Folosim un sistem sigur și transparent – sistemului de plăți online EuPLatesc.ro ! Tipurile de card acceptate sunt Visa/Visa Electron, Mastercard/Maestro, plata fiind realizată în condiții de securitate maximă, fără a se percepe vreun comision suplimentar.

Alege proiectul pentru care vrei să donezi și completează datele tale personale pentru a ști de la cine primim donația.

Dacă vrei să ajuți pe termen lung alege varianta ca donația ta să fie recurentă, adică aceeași sumă plătită automat timp de 12 luni de pe cardul folosit inițial. Donația se poate stopa oricând urmând instrucțiunile primite în e-mailul de confirmare a plății.

Contribuția dumneavoastră va fi direcționată spre fondul indicat în câmpul “pentru proiectul”. Procentele reținute de FCTF pentru acoperirea costurilor administrative variază în funcție de tipul de program sau fond susținut, informația aceasta fiind disponibilă în materialele de prezentare sau pe platformele aferente fiecărei cauze/inițiative. Utilizând această opțiune de plată, vă exprimați și acordul privind politica FCTF de gestionare a fondurilor, în funcție de specificul fiecărui program.

Pentru plățile cu card bancar, tranzacția va apărea pe extrasul de cont al clientului plătitor ca fundatiactf.ro

Mulțumim pentru sprijin.

- doresc sa plătesc lunar această suma timp de 12 luni


Veți fi transferați către serviciul securizat EuPlatesc!

Fundația Comunitară Țara Făgărașului se obligă să folosească datele personale obținute doar în scopul declarat și în conformitate cu reglementările legale în vigoare.