Comunitatea în jurul bradului

[/fusion_text][/fullwidth][fusion_text]DSC_7229__1425456717_93536

Pentru a-l duce pe Moş Crăciun acolo unde nu a ajuns niciodată!

Crăciunul este sărbătoarea familiei! Comunitatea din Ţara Făgăraşului este a doua familie a fiecăruia dintre noi. Haideţi să împodobim bradul împreună! Pentru copiii care nu au îndrăznit să îi scrie niciodată Moşului şi pentru bunicii care, după o viaţă de muncă, au ajuns ca de Crăciun să mănânce pe datorie!

DSC_7232__1425456746_63717

Fundaţia Comunitară Ţara Făgăraşului a adoptat un brad cu rădăcină, pe care l-a amplasat în Cetatea Făgăraşului. Vino cu un glob care să-ţi poarte numele şi care are o poveste frumoasă de la tine de acasă şi îl vom agăţa în pomul nostru! Sub acest brad, simbol al comunităţii care se adună pentru a-l duce pe Moş Crăciun acolo unde nu a ajuns niciodată, vom strânge daruri pentru cei mai puţini norocoşi decât noi (alimente neperisabile, dulciuri, jucării). Duminică, 22 decembrie, vom împărţi cadourile.

DSC_7258__1425456777_72133

Bradul nostru comunitar va fi plantat la primăvară! Metaforic, va creşte o dată cu Fundaţia Comunitară Ţara Făgăraşului! Globurile vor fi licitate în cadrul unui eveniment special în 2014, pentru a face loc altora noi şi unei alte campanii, cu ajutorul căreia îl vom duce pe Moş Crăciun acolo unde nimeni nu mai spera ca acesta să ajungă vreodată!

Programul de primire al darurilor sub bradul simbol al acestei campanii umanitare:

– în fiecare zi între 17.00 şi 19.00

– sâmbătă, 21 decembrie, între orele 14.00 -19.00

– duminică 22 decembrie orele 12.00 dăm startul campaniei de împărţit daruri! Poţi veni cu maşina să ne însoţeşti în caravana care va pleca prin satele din Ţara Făgăraşului, spre comunităţile pentru care Moş Crăciun este un lux la care nu mai speră de foarte mult timp![/fusion_text]