Evenimente

Loading Evenimente

« Toate Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

Gala Comunității Făgărășene

noiembrie 24, 2017 @ 18:00 - 21:00

Pe 24 noiembrie 2017 ne vedem la Gala Comunității Făgărășene! 

Gala Comunității Făgărășene este născută din dorința de a aduce împreună tot binele care se întâmplă în Țara Făgărașului.
Cu fonduri mai mari sau mai mici, de multe ori numai prin voluntariat, oamenii cu gânduri bune din zona noastră acționează în beneficiul altora și al comunității. Acțiunile lor, adevărate modele de implicare, se uită sau sunt recunoscute în cercuri restrânse.
Prin Gala Comunității Făgărășene, dorim să îi premiem pe cei care fac fapte bune, să ne inspirăm din viziunea și modul lor de implicare, să arătăm că în Țara Făgărașului există o societate activă.
O dată pe an dorim să ne întâlnim, într-o seară specială, cu toți acei care sunt interesați de binele care se întâmplă în zonă. Un eveniment anual în care recunoaștem și celebrăm împreună acțiunile care transformă comunitatea noastră într-o comunitate în care vrem să trăim!

Înscrierea nominalizărilor se face exclusiv online prin completarea corectă și completă a formularului de înscriere. Acesta poate fi accesat pe website-ul: www.galacomunitatii.fundatiactf.ro la secțiunea Nominalizează pînă în data de 2 noiembrie, ora 23.59.

Vă încurajăm să ne povestiți, într-unul dintre formularele pe care îl considerați adecvat, propria inițiativă și activitate de mobilizare de resurse pentru schimbări în bine în comunitate, AUTONOMINALIZĂRILE având aceeași valoare în fața juriului ca și nominalizările înscrise de alte persoane.

 

Detalii

Data:
noiembrie 24, 2017
Timp:
18:00 - 21:00
Sit web:
http://galacomunitatii.fundatiactf.ro

Loc de întâlnire

se va stabili ulterior

Organizator

FCTF