Fonduri

100,000.00 lei donated of 100,000.00 lei goal
  2. Fondul Arvato

90,000.00 lei donated of 90,000.00 lei goal
  3. Fondul de Burse LUPTĂ ŞI TU ÎMPOTRIVA ABANDONULUI ŞCOLAR! – ajută un elev bun la învăţătură să-și continue studiile

95,840.00 lei donated of 87,500.00 lei goal
  4. Mândra Chic

11,705.00 lei donated of 7,198.00 lei goal
  5. Afterschool Şcoală după Şcoală Drăguş

Acest fond îşi propune să ofere copiilor din mediul rural, dar nu numai, posibilitatea de a continua studiul şi de a fi implicaţi în activităţi educaţionale diverse. În cadrul programului de Afterchool Şcoală după Şcoală Drăguş, copii sunt sprijiniţi pentru efectuarea temelor, participă la cursuri de limba germană şi se relaxează pe durata desfăşurării jocurilor sportive.
    55,320.00 lei donated of 55,230.00 lei goal
  6. Afterschool Şcoală după Şcoală Viştea

Acest fond îşi propune să ofere copiilor din mediul rural, dar nu numai, posibilitatea de a continua studiul şi de a fi implicaţi în activităţi educaţionale diverse. In cadrul programului de Afterchool Şcoală după Şcoală Viştea, copii sunt sprijiniţi pentru efectuarea temelor, participă la cursuri de limbi engleză şi se relaxează pe durata desfăşurării jocurilor sportive.
    3,132.00 lei donated of 3,132.00 lei goal
  7. Afterschool Şcoală după Şcoală Cincu

Acest fond îşi propune să ofere copiilor din mediul rural, dar nu numai, posibilitatea de a continua studiul şi de a fi implicaţi în activităţi educaţionale diverse. In cadrul programului de Afterchool Şcoală după Şcoală Cincu, copii sunt sprijiniţi pentru efectuarea temelor, participă la cursuri de limbi engleză şi se relaxează pe durata desfăşurării jocurilor sportive.
    3,542.00 lei donated of 3,548.00 lei goal
  8. Fondul Orașul în Vitrină