Fonduri

2,000.00 lei donați din suma țintă de 2,000.00 lei
  2. Ştiinţescu

100,000.00 lei donați din suma țintă de 100,000.00 lei

3. Fondul de Burse LUPTĂ ŞI TU ÎMPOTRIVA ABANDONULUI ŞCOLAR! – ajută un elev bun la învăţătură să-și continue studiile

95,840.00 lei donați din suma țintă de 87,500.00 lei
  4. Mândra Chic

11,705.00 lei donați din suma țintă de 7,198.00 lei

5. Afterschool Şcoală după Şcoală Drăguş

Acest fond îşi propune să ofere copiilor din mediul rural, dar nu numai, posibilitatea de a continua studiul şi de a fi implicaţi în activităţi educaţionale diverse. În cadrul programului de Afterchool Şcoală după Şcoală Drăguş, copii sunt sprijiniţi pentru efectuarea temelor, participă la cursuri de limba germană şi se relaxează pe durata desfăşurării jocurilor sportive.
    47,690.00 lei donați din suma țintă de 55,230.00 lei

6. Afterschool Şcoală după Şcoală Viştea

Acest fond îşi propune să ofere copiilor din mediul rural, dar nu numai, posibilitatea de a continua studiul şi de a fi implicaţi în activităţi educaţionale diverse. In cadrul programului de Afterchool Şcoală după Şcoală Viştea, copii sunt sprijiniţi pentru efectuarea temelor, participă la cursuri de limbi engleză şi se relaxează pe durata desfăşurării jocurilor sportive.
    2,700.00 lei donați din suma țintă de 3,132.00 lei

7. Afterschool Şcoală după Şcoală Cincu

Acest fond îşi propune să ofere copiilor din mediul rural, dar nu numai, posibilitatea de a continua studiul şi de a fi implicaţi în activităţi educaţionale diverse. In cadrul programului de Afterchool Şcoală după Şcoală Cincu, copii sunt sprijiniţi pentru efectuarea temelor, participă la cursuri de limbi engleză şi se relaxează pe durata desfăşurării jocurilor sportive.
    3,052.00 lei donați din suma țintă de 3,548.00 lei

8. Fondul PLASTIMO pentru BURSE de EXCELENTA si STUDIU