100.00% Îndeplinit
90,000.00 lei donated of 90,000.00 lei goal
1 Donors
Campaign has ended

Prima ediție a Fondului Arvato Alternative Language Program, dezvoltat de Arvato Bertelsmann România, alături de Fundația Comunitară Țara Făgărașului, s-a derulat în perioada Octombrie 2016-Iunie 2017 și va continua în 2018.
”Arvato Alternative Language” este un program dezvoltat pe două direcții: proiecte educaționale și burse, cu scopul de a încuraja şi susţine învăţarea limbilor străine în rândul elevilor, dar și susţinerea profesorilor care doresc să se implice cu idei inovatoare şi metode alternative de predare.

În cadrul primei ediții au fost selectate 12 proiecte adresate liceenilor din județul Brașov. Acestea au promovat atât colaborarea dintre educatori și elevi, precum și legătura dintre diverse arii ale limbilor străine (vocabular, fonetică, gramatică, etc.), precum și dintre mediul rural și urban. Au fost selectate 11 proiecte pentru a primi finanțare în valoare de 90.000 de lei.

Facebook: https://www.facebook.com/ArvatoAlternativeProgram/