100.00% Îndeplinit
90,000.00 lei donated of 90,000.00 lei goal
1 Donors
Campaign has ended

Arvato Bertelsmann România, alături de Fundația Comunitară Țara Făgărașului a desfășurat prima ediție a Arvato Alternative Language Program, pe parcursul perioadei Octombrie 2016-Iunie 2017. Arvato Alternative Language este un program dezvoltat pe două direcții: Proiecte educaționale și
Burse. Acesta are scopul de a încuraja şi susţine învăţarea limbilor străine în rândul elevilor, dar și susţinerea profesorilor care doresc să se implice în proiect cu idei inovatoare şi metode alternative de predare.
În cadrul primei ediții a Arvato Alternative Language Program au fost selectate 11 proiecte care se adresează liceenilor din orașele din județul Brașov. Proiectele selectate au promovat atât colaborarea dintre educatori și elevi, precum și legătura dintre diverse arii ale limbilor străine (vocabular, fonetică, gramatică, etc.) și dintre mediul rural și urban. În cadrul bugetului în valoare de 90.000 de lei destinat proiectelor educaționale, au fost selectate 12 proiecte pentru a primi finanțare.

Facebook: https://www.facebook.com/ArvatoAlternativeProgram/