0.00% Îndeplinit
0.00 lei donated of 80,000.00 lei goal
1 Donors
434 Days Left

Tinerii reprezintă una dintre bogăţiile Ţării Făgăraşului, iar prin educație, ei devin membri ai comunităţii care pot influenţa pozitiv soarta acesteia. Din acest motiv, dorim să îi susținem pentru a-şi continua studiile pe elevii care învaţă bine, dar sunt în pericol să abandoneze şcoala din cauza veniturilor mici ale familiei din care fac parte.

Prin acest fond ne propunem:

• Să identificăm şi să susținem elevi cu rezultate bune la învăţătură, dar care din cauze financiare, sunt în pericol de abandon școlar;
  • Să construim în jurul acestor tineri o comunitate de oameni care să-i sprijine, oferindu-le nu doar ajutor financiar, ci şi idei sau sfaturi pentru a-i ajuta să se descopere şi să aibă rezultate mai bune.

Valoarea totală a unei burse este de 2000 de lei, câte 1000 de lei pentru fiecare semestru al anului școlar. Până la ora actuală au fost oferite 185 de burse timp de 3 ani, către 40 de elevi din Ţara Făgăraşului. Aceştia sunt :

Benţia Diana Nicoleta
Toma Ioana Giorgiana
Toma Răzvan Alexandru
Vintilă Rareş Alex

”Oameni superbi care inspiră celor din jur încredere și binevoință. Aici, la fundație am găsit oameni care ajută la împlinirea visurilor tale. Nu putem răsplăti bunătatea, ci doar să fim buni la rândul nostru, de fiecare dată când avem ocazia. Un gest frumos este un act de bunătate ce va rămâne întotdeauna în suflet și care în același timp, poate schimba vieți.” Simona B.

BUTON DECSARCA GHID FCTF BUTON DECSARCA CUM POTI FCTF BUTON DECSARCA FORMULAR FCTF
Donația ta
Câteva detalii despre tine