109.53% Îndeplinit
95,840.00 lei donați din suma țintă de 87,500.00 lei
1 Donatori
Campanie de strangere de fonduri s-a încheiat.

109761

Fundaţia Comunitară Ţara Făgăraşului şi Radio Star alături de donatorii implicaţi încurajează continuarea studiilor preuniversitare, susţin performanţa şcolară şi extraşcolară precum şi dezvoltarea personală a elevilor. Tinerii reprezintă una dintre bogăţiile Ţării Făgăraşului, iar prin educaţie ei devin membri ai comunităţii care pot influenţa pozitiv soarta acesteia. Din acest motiv, dorim să îi susţinem pentru a-şi continua studiile, pe elevii care învaţă bine dar sunt în pericol să abandoneze şcoala din cauza veniturilor mici ale familiei din care fac parte. Prin acest fond ne propunem să identificam şi să susţinem elevi cu rezultate bune la învăţătură, dar care, din cauze financiare, sunt în pericol de abandon școlar.

BUTON DECSARCA GHID FCTF

Prin sumele mobilizate în acest fond am reuşit să acordăm burse către 40 de elevi din Ţara Făgăraşului. Aceştia sunt :

Benţia Diana Nicoleta

Toma Ioana Giorgiana

Toma Răzvan Alexandru

Vintilă Rareş Alex

Coşcodar Bianca Maria (perioada mai- iunie 2015 )BUTON DECSARCA CUM POTI FCTFBUTON DECSARCA FORMULAR FCTF

[fusion_widget_area name=”avada-custom-sidebar-campanie1″ background_color=”” padding=”” class=”” id=””][/fusion_widget_area]