Cine suntem?

Fundația Comunitară Țara Făgărașului (FCTF) este o instituţie locală care funcționează ca un mecanism de identificare a nevoilor, dar și a oportunităților, propune strategii, crează mediul pentru sprijinirea și dezvoltarea comunității și urmărește în activitatea sa beneficiul public. FCTF stimulează spiritul filantropic, implicarea de orice manieră în proiectele și campaniile propuse, prin dedicarea rezultatelor exclusiv comunității și printr-o administrare atentă și transparentă.

Misiunea noastră este să inspirăm şi să susţinem iniţiative locale, să mobilizăm resurse şi să aducem împreună oameni şi organizaţii care să aibă dorinţa şi capacitatea să contribuie pe termen lung la dezvoltarea de comunităţi generoase, responsabile, solidare şi încrezătoare în propriul lor viitor, cu respect faţă de specificul local, deschise inovaţiei şi adaptabile la nou.

Pentru a ne dezvolta în continuare, căutăm Manager atragere de fonduri (fundraiser). Programul de lucru este de 40 de ore pe săptămână, cu ajustările necesare unei activităţi eficiente pentru scopul postului.

Deplasări: în funcție de necesități, atât în localitate, cât și în afara acesteia.

Descrierea postului

Responsabilul pentru atragerea de fonduri asigură coordonarea proceselor de strângere de fonduri și management al donatorilor organizației, întărește și cultivă relațiile cu donatorii existenți și dezvoltă strategii pentru atragerea și menținerea de donatori noi.

Responsabilități

• colaborează cu directorul executiv și propune strategii și metode de atragere de fonduri pentru îndeplinirea obiectivelor anuale
  • colaborează cu echipa și coordonează pregătirea materialelor necesare
  • implementează / supervizează implementarea diverselor metode de atragere de fonduri (prin diverse evenimente organizate în acest sens, campanii speciale, întâlniri față în față cu donatorii etc.)
  • identifică noi donatori, în acord cu strategia și obiectivele fundației
  • este responsabil de menținerea relațiilor cu donatorii la standardele asumate, asigurând comunicarea anuală a rezultatelor obținute cu sprijinul donatorilor (prin comunicare e-mail, telefonică, transmiterea rapoartelor etc.)
  • responsabil de menținerea informațiilor despre donații, donatori, evolutia relațiilor cu donatorii, evoluția fondurilor generate
  • încheie și gestionează parteneriate

Profilul candidatului

• studii superioare și experiență relevantă în domeniul strângerii de fonduri
  • cunoștințe de limba engleză și operare PC
  • creativitate, dinamism, fire activă și operațională, care comunică eficient interpersonal și este echilibrat emoțional-afectiv
  • cunoaște mediul și comunitatea din Făgăraș și este întotdeauna motivat să se autodepășească

Beneficii oferite

• salariu atractiv, negociabil de către părți
  • program personalizat de dezvoltare profesională
  • participare frecventă la schimburi de experiență, traininguri, workshop-uri, conferințe naționale și internaționale
  • apartenența la o echipă mică și motivată, alături de care fundraiser-ul contribuie la dezvoltarea mediului comunitar din zona Țării Făgărașului

Procesul de selecție

Dacă eşti interesat, trimite-ne CV-ul tău la adresa office@fundatiactf.ro. Nu uita să adaugi și un scurt paragraf prin care să ne spui de ce eşti motivat să vii în echipa noastră. Persoanele selectate vor fi invitate la un interviu.