Gala Comunităţii din Țara Făgăraşului, ediția a ll-a, a fost un eveniment monden, cu accente filantropice şi inspiraţionale, organizat de Fundația Comunitară Țara Făgărașului, pe 27 Iunie 2014 în curtea interioară a Cetății Făgărașului. Evenimentul, la care au participat peste 150 de făgărășeni, a exemplificat modul de funcționare și rezultatele primului an de activitate al Fundației Comunitare Țara Făgărașului și a fost prilej de lansare în comunitate a Raportului Anual 2013. Peste 20 de actori din comunitatea Țării Făgărașului au prezentat public, de la motivele pentru care se implică, la strategii și cauzele pentru care militează. Prin acest eveniment, FCTF și-a propus să identifice BINELE din comunitate, pe cei care îl fac constant și să îi pună în lumina reflectoarelor: de la membrii FCTF care acționează voluntar, la echipă YouthBank Făgăraș până la o serie de ONG-uri și grupuri de inițiativă active din zonă ( Asociația pentru Participare Cetățenească, Orășelul copiilor Seliştat, Asociația pentru Valorizarea Educației (AVE), Asociația Oamenilor de Afaceri din Țara Făgărașului, Festivalul Evadart, Fundația Hospice Casa Speranței Făgăraș, Școala Profesională Franceză, Fundația Culturală Negru Vodă, Muzeul de Pânze și Povești Mândra, Festivalul InTransylvania).

WLF_6737WLF_6674 1

WLF_6530DSC_2204__1425458294_89896DSC_2208__1425458336_99616