Gala Comunității este născută din dorința de a aduce împreună tot binele care se întâmplă în Țara Făgărașului și de a-i aduce recunoștință și apreciere.

Cu fonduri mai mari sau mai mici, de multe ori numai prin voluntariat, oamenii cu gânduri bune din zona noastră acționează în beneficiul altora și al comunității.
Acțiunile lor, adevărate modele de implicare, se uită sau sunt recunoscute în cercuri restrânse.
Prin Gala Comunității Țării Făgărașului, am dorit să îi premiem pe cei care fac fapte bune, să ne inspirăm din viziunea și modul lor de implicare, să arătăm că în Țara Făgărașului există o societate activă.

În seara de 24 noiembrie 2017 Fundaţia Comunitară Ţara Făgăraşului i-a premiat pe cei care fac fapte bune, care reprezintă o sursă de inspirație prin viziunea și modul lor de implicare. Juriul a avut de ales între 97 de nominalizări pentru 14 categorii, nominalizări care reflectă faptele de bine desfășurate în Ţara Făgăraşului, iniţiativele bune şi de impact, companiile care schimbă lucruri, lideri şi coordonatori care înţeleg importanţa rolului lor în comunitate şi și-l asumă zilnic prin responsabilitate şi spirit civic.

Gala Comunității Țării Făgărașului se va organiza de-acum înainte din 2 în 2 ani, devenind astfel un eveniment cu tradiție în Țara Făgărașului.

Pentru a afla care au fost câștigătorii acestei ediții, vă invităm să citiți comunicatul de presă.

Website: http://galacomunitatii.fundatiactf.ro/

Mai multe imagini găsiți pe pagina facebook: https://www.facebook.com/fundatiacomunitaratarafagarasului/