Implică-te în comunitate!

Avem nevoie de implicarea făgărășenilor de pretutindeni și a companiilor în dezvoltarea comunităților din Țara Făgărașului. Fără resurse consistente nu îi putem susține pe termen lung. Dacă vrei să construiești cu noi o comunitate de susținere bazată pe resurse, conexiuni, idei sau mentorat, uite ce poți face:

Ești donator persoană fizică:

Construieşte un fond

Un fond numit  este modalitatea prin care persoane fizice sau companii locale pot susţine cauze din comunitate. Puteţi crea un fond care să vă poarte numele, care va aduce o valoare adăugată în comunitate prin sprijinirea unei cauze aleasă de dumneavoastră. Înfiinţaţi un fond memorial în amintirea unei persoane dragi sau care are o însemnătate aparte pentru dumneavoastră.

Direcționează 2% către Fundația Comunitară Țara Făgărașului

Donează

Prin virament bancar în contul RO42RNCB0472136508350001 deschis la Banca Comercială Română, Făgăraș, pe numele Fundației Comunitare Țara Făgărașului Cod Fiscal 32085641, menționând proiectul pentru care donezi.

Expertiză și voluntariat

Fă parte dintr-un comitet de jurizare a cererilor de finanțare.
Alătură-te Consiliului Consultativ, o rețea de specialiști care oferă consultanţă în cadrul proiectelor finanţate de fundație.
Implică-te în comitetul de organizare a unui eveniment.

Fii voluntar! Alege de aici proiectul pentru care vrei să voluntariezi.

Reprezinți o companie:

l

Dezvoltă un Fond Numit

Dacă ai un interes pentru un anumit domeniu și vrei să ia amploare la nivelul zonei, investește bani într-un fond care poartă numele companiei tale. Noi îți oferim consultanță în procesul prin care aceștia ajung în comunitate, iar fondul primește numele tău. Din 2013, dezvoltăm fonduri numite de dimensiuni diferite, împreună cu donatori individuali sau cu corporații.

Susține un Fond Tematic

către Fundația Comunitară Țara Făgărașului

Ești interesat de un anumit domeniu? Te punem în legătură cu mai mulți donatori interesați de aceeași arie, pentru a crește capacitatea de abordare a domeniului ales de tine. Primul fond al fundației este Fondul Științescu, lansat în 2016, dedicat educației în științe exacte. Acum, vrem să dezvoltăm fonduri tematice în educație, sport, cultură și artă, dezvoltarea mediului antreprenorial din Țara Făgărașului.

Sponsorizează un Eveniment

Organizăm anual Bikeathon Țara Făgărașului, Cercul de Donatori și ZVÎC – zilele voluntariatului și inițiativelor civice. Ne ajută donațiile financiare, servicii de calitate sau bunuri.

Semnăm un contract de sponsorizare prin care compania declară că direcționează 20% din impozitul de profit (limitat de 3 la mie din cifra de afaceri) până la sfârșitul anului.

Dacă și compania ta dorește să dezvolte proiecte cu impact în comunitățile din Țara Făgărașului, ia legătura cu noi.