Partenerul nostru ”Arvato Bertelsmann” a fost premiat în cadrul Galei Romanian CSR Awards – ediția 2018 cu Mențiune la Categoria ”Educație”, pentru programul ”Arvato AlterNATIVE Language”, dezvoltat împreuna cu Fundația Comunitară Țara Făgărașului.

Evenimentul aflat la cea de-a șasea ediție, reunește anual circa 200 de reprezentanți ai companiilor care derulează proiecte de responsabilitate socială în România. Gala îsi propune să aducă un plus de vizibilitate celor mai bune acțiuni de CSR, să premieze acele proiecte, produse sau programe care au dus la îmbunătățirea și chiar schimbarea în bine, pe termen lung, a calității vieții angajaților, clienților și comunităților din România.

Anul acesta, competiția Romanian CSR Awards 2018 a  aliniat la start nu mai puțin de 164 de proiecte de responsabilitate socială, implementate pe parcursul anului 2017 de peste 90 de companii. Cele mai multe aplicații au fost înregistrate la categoria ”Susținerea Comunității”, pe următoarele două locuri situându-se categoriile ”Educație” și ”Mediu”.

”Premiul obținut este o recunoaștere a angajamentului și a investiției în comunitățile din Țara Făgărașului, pe care Arvato Bertelsmann împreună cu Fundația Comunitară Țara Făgărașului și le-au luat pentru a produce impact pe termen lung. Ne propunem continuitate în derularea acestui program.” – Oana Mitea, director executiv FCTF.