fgh

În luna Februarie 2015, în parteneriat cu Radio Star a fost lansat un nou fond de burse numit „Luptă şi tu împotriva abandonului şcolar! – ajută un elev bun la învăţătură să îşi continue studiile”.

La acest fond au aplicat 41 de elevi pentru a obţine o bursă dintre care doar 40 au fost eligibili.

Săptămâna trecută a avut loc selecţia pentru desemnarea elevilor care vor beneficia de o bursă în valoare de 2500 lei în perioada mai 2015 – iunie 2016.

Comitetul de selecţie, compus din: Marcela Lupe – profesor Colegiul ”Aurel Vijoli”, Roxana Cantemir – director grup de presă Media Star, Oana Mitea – director executiv FCTF, a făcut selecţia pe baza criteriilor anunţate şi anume : media la învăţătură din ultimii 3 ani, venitul pe membru de familie, scrisoarea de motivaţie, implicarea în activităti extraşcolare şi a selectat următorii 15 elevi pentru a obţine o bursă:

Borcoman Simona Ioana – Făgăraş

Cantea Iulia Georgiana – Făgăraş

Coşcodar Maria Bianca – Ticuşu Vechi

Crăciun Bogdan Constantin – Părău

Cristian Andreea – Făgăras

Gândac Bogdan – Comăna de Sus

Grosu Maria Elena – Hârseni

Hoţia Alexandra – Viştea de Jos

Miclăuş Ioana Olguţa – Ticuşu Vechi

Micu Ana-Maria  – Olteţ

Mihali Sorin Ionuţ – Sebeş

Noaghea Giorgiana Nicoleta – Ticuşu Vechi

Rusu Beatris – Ticuşu Vechi

Şchiopotă Marian Ioan – Ticuşu Vechi

Tăbăcaru Maria Bianca – Viştea de Jos

În perioada 27-29 aprilie se vor semna contractele cu aceştia.

Fondul s-a constituit până acum din donațiile persoanelor fizice și din sponsorizările următoarelor companii: Complex Agrement Laguna Albastră Făgăraş, HG Construct SRL, IT HINT SRL din Braşov, SC Bilka Steel SRL, S.C. GoPro INFRASTRUCTURE, SC SACRED DACIE SRL, SC STI International SRL.