Echipa YOUTHBANK Făgăraş va finanţa în anul 2015 următoarele proiecte:

1. Street Workout: Liceenii pasionaţi de sport din Făgăraş vor construi un parc de workout unde toţi doritorii vor putea să-şi petreacă timpul liber făcând diferite exerciţii fizice.

Suma finanţată – 2000 lei

2. Engleza pentru viaţă: Un grup de voluntare au ales să le predea unor copii din centrul de plasament „Casa Maria” limba engleză într-un mod non-formal, prin diverse jocuri şi lecţii interactive.

Suma finanţată – 1210 lei

3. Muzica pentru toţi: Liceenii care studiază muzica la Clubul Copiilor îşi vor achiziţiona instrumente muzicale mai performante, numărul celor actuale fiind depăşit de cel al elevilor înscrişi în club. De asemenea se va organiza o zi a porţilor deschise pentru toţi cei care şi-ar dori să li se alăture.

Suma finanţată – 2000 lei

4. Biblioteca sătească: Liceenii din Şona vor crea o bibliotecă pentru a uşura accesul la lectura şi informare în satul lor şi împrejurimi.

Suma finanţată – 1875 lei

5. Ilustrul teatru în lumini şi sunet: Clubul de teatru de la Clubul Copiilor îşi va îmbunătăţi scena prin achiziţionarea unui sistem de sonorizare şi lumini.

Suma finanţată – 2000 lei

6. CNRN: Un grup de elevi de la Colegiul Naţional „Radu Negru” va înfrumuseţa curtea şcolii prin plantarea unui gazon cu scopul de a se relaxa stând pe acesta în timpul recreaţilor şi prin amenajarea unui loc de joacă pentru colegii lor mai mici.

Suma finanţată – 2000 lei

7. Minighid turistic: O echipa formată din liceeni făgărăşeni va redacta un minighid turistic cu câteva obiective turistice din Ţara Făgăraşului în română, engleză şi germană pe care îl va pune în vânzare în incinta muzeului.

Suma finanţată – 1060 lei

8. Festivalul artistic pentru copii „Evadare în artă”: Liceenii vor organiza un festival artistic adresat tuturor elevilor care au ocazia de a-şi demonstra talentele într-o sală de teatru.