Pe 20 februarie vom afla care sunt proiectele validate de comisia de jurizare înscrise în cea de-a doua ediție a competiției. Științele exacte sunt valoroase în Țara Făgărașului și acest lucru se reflectă în numărul de aplicații trimise. Proiectele propuse provin de la ONG-uri, grupuri de inițiativă, elevi, asociații de părinți, școli din Bărcut, Cobor, Făgăraș, Felmer, Hârseni, Homorod, Jibert, Lisa, Victoria.
Anul acesta am primit nu mai puțin 26 de proiecte din domenii diverse, precum energia verde, nutriția potrivită pentru elevi, cosmeticele naturale, cercetarea zonelor naturale, crearea de aplicații și hărți 3D, machetele 3D ale reliefului, experimente spectaculoase din fizică, aeromodele sau proiecte care au ca scop crearea de infrastructură, precum un ”LearningHub”, un laborator mobil, o Universitate a Copiilor sau o cameră obscură. Le dorim mult succes inițiatorilor proiectelor și așteptăm decizia juriului.

Urmăriți-ne pe http://fagaras.stiintescu.ro/  și  https://www.facebook.com/fagaras.stiintescu.ro/