Evenimentele 11even Experiences sunt evenimente care pun accent pe experiențe de viață, oameni, modele, informații și idei. În cadrul evenimentelor 11even aducem în același spațiu persoane care au trecut prin experiențe deosebite care merită împărtășite cu oameni aflați în căutare de exemple practice și relevante pentru dezvoltarea lor personală și profesională. Evenimentele 11even sunt create pentru a deschide mintea și sufletul participanților, pentru a inspira și pentru a genera decizii pozitive legate de viață și carieră.  

În 2018, 11even Experiences Făgăraș va ajunge la cea de-a patra ediție. Tema anului 2017 a fost – ”TransForm your life”– eveniment organizat de  ASOCIAȚIA pentru VALORIZAREA EDUCAȚIEI – AVE, Asociația Oamenilor de Afaceri Țara Făgărașului – AOATF și Fundația Comunitară Țara Făgărașului – FCTF, cu sprijinul Casei Municipale de Cultură a municipiului Făgăraș.

11even Experiences Făgăraș este un eveniment caritabil. Toate fondurile generate sunt donate proiectului educational ”AVEntura Cunoașterii” – inițiat de Asociația pentru Valorizarea Educației – AVE Făgăraș. Mai multe detalii despre eveniment găsiti aici.