Mulțumim partenerului BEPCO pentru implicarea în inițiativele din Țara Făgărașului!

“La Bepco dorința de a aduce o schimbare pozitivă prin educație în combinație cu grija pentru comunitate ne ghidează în alegerile și inițiativele noastre.

De peste 10 ani susținem și demarăm proiecte conectate la realitatea regională și înțelegem de la firul ierbii nevoile din educație alături de parteneri care gândesc precum noi. Că e vorba de cluburi de dezbateri, proiecte și burse tech sau proiecte de combatere a analfabetismului funcțional în Brașov, suntem alături de comunitatea brașoveană, aliați constanți ai cauzelor în care credem!

Energy for Change este fundamentul și motorul misiunii noastre: acela de a schimba paradigma încălzirii centralizate prin echipamente performante, eficiente și mai prietenoase cu mediul, dar și de a clădi un viitor mai bun în comunitatea locală prin proiecte relevante și de impact pentru beneficiari.

De aceea, a deveni partenerul Fundației Comunitare Țara Făgărașului, ni s-a părut pasul natural, mai ales că unul dintre fondatorii Bepco își are rădăcinile în Țara Făgărașului. Ne alăturăm cu entuziasm inițiativelor FCTF din domeniul educației și ne dorim să punem împreună o cărămidă în transformarea tinerilor din comunitate.

Pentru că înțelegem importanța comunității în clădirea unui mediu câștigător pentru copii, susținem inițiativele fundației care aduc beneficiarii în cadre diverse, ce încurajează dialogul științific, și colaborarea deschisă prin ateliere și lucru în echipă. Prin Fondul Științescu, Târgul Științescu și Programul Youthbank Făgăraș, aducem laolaltă mentori și copii și stârnim idei, creativitate și pasiuni. Ne bucurăm să fim parte din proiectele FCTF!” povestește Oana Pop, Head of Marketing la Bepco.

Mulțumim, BEPCO!