Fundația Comunitară Țara Făgărașului lansează Fondul Carpathia pentru Educație și Natură, un nou program anual de finanțare prin care oferim granturi nerambursabile și burse grupurilor de inițiativă și elevilor din comunitățile din Țara Făgărașului. Programul este susținut de Fundația Conservation Carpathia.

Dacă ești elev în clasele a VII-a la școlile din Arpașu, Drăguș, Hârseni, Lisa, Recea, Sâmbăta de Sus, Șinca Veche, Ucea și Viștea te invităm să aplici pentru una dintre cele 10 burse.

Bursa poate fi folosită pentru: echipamente care asigură calitatea experienței educaționale, transport școlar, manuale, culegeri, rechizite, cursuri de perfecționare, cazare/cămin, cantină, participarea la concursuri/tabere educaționale, obținerea unor certificate de limbă sau de alte competențe, etc. Cel puțin 20% din valoarea bursei va fi folosită pentru pregătirea la cele două discipline (biologie și geografie).

Prin Bursele Carpathia ne propunem să descoperim și să susținem 10 elevi cu rezultate școlare deosebite, care arată interes pentru domeniile legate de conservarea biodiversității și ecologie.

Elevii interesați se pot înscrie în procesul de selecție până pe 25 noiembrie 2022.

Află mai multe despre condițiile de acordare a bursei și despre procesul de selecția al celor 10 elevi la https://fundatiactf.ro/fonduri/fondul-de-burse-carpathia-parte-a-fondului-carpathia-pentru-educatie-si-natura/