Contribuie în comunitate!

Avem nevoie de implicarea făgărășenilor de pretutindeni și a companiilor în dezvoltarea comunităților din Țara Făgărașului. Fără resurse consistente nu îi putem susține pe termen lung. Dacă vrei să construiești cu noi o comunitate de susținere bazată pe resurse, conexiuni, idei sau mentorat, uite ce poți face:

Ești donator persoană fizică:

Direcționează 3.5% către Fundația Comunitară Țara Făgărașului

Termenul de depunere a declaratiei 230 pentru anul 2023 este 25 mai 2024.

Donează

Prin virament bancar în contul RO42RNCB0472136508350001 deschis la Banca Comercială Română, Făgăraș, pe numele Fundației Comunitare Țara Făgărașului Cod Fiscal 32085641, menționând proiectul pentru care donezi.

Club 100

Demonstrează nu doar atașamentul față de comunitățile din zona Țării Făgărașului, ci şi participarea activă la dezvoltarea acestora pe termen mediu și lung.

Sprijină proiectele Fundației Comunitare Țara Făgărașului printr-o donație on-line

Folosim un sistem sigur și transparent – Paypal, plata fiind realizată în condiții de securitate maximă, fără a se percepe vreun comision suplimentar.

Completează datele tale personale pentru a ști de la cine primim donația.

Dacă vrei să ajuți pe termen lung alege varianta ca donația ta să fie recurentă, adică aceeași sumă plătită automat timp de 12 luni din contul folosit inițial. Donația se poate stopa oricând urmând pașii din contul dumneavoastră PayPal.

Contribuția dvs. va ajunge la acele comunități din Țara Făgărașului, pregătite să pună în practică noi initiative. Procentele reținute de FCTF pentru acoperirea costurilor administrative variază în funcție de tipul de program sau fond susținut, informația aceasta fiind disponibilă în materialele de prezentare sau pe platformele aferente fiecărei cauze/inițiative. Utilizând această opțiune de plată, vă exprimați și acordul privind politica FCTF de gestionare a fondurilor, în funcție de specificul fiecărui program.

Odată ce vei apăsa DONATE, vei fi doar la un pas de a contribui – vei fi direcționat către o pagină securizată de procesare automata a datelor bancare.

Reprezinți o companie:

Susține un Fond Tematic

către Fundația Comunitară Țara Făgărașului

Ești interesat de un anumit domeniu? Te punem în legătură cu mai mulți donatori interesați de aceeași arie, pentru a crește capacitatea de abordare a domeniului ales de tine. Primul fond al fundației este Fondul Științescu, lansat în 2016, dedicat educației în științe exacte. Acum, vrem să dezvoltăm fonduri tematice în educație, sport, cultură și artă, dezvoltarea mediului antreprenorial din Țara Făgărașului.

Sponsorizează un Eveniment

Organizăm anual Bikeathon Țara Făgărașului, Cercul de Donatori și ZVÎC – zilele voluntariatului și inițiativelor civice. Ne ajută donațiile financiare, servicii de calitate sau bunuri.

Semnăm un contract de sponsorizare prin care compania declară că direcționează 20% din impozitul de profit (limitat de 3 la mie din cifra de afaceri) până la sfârșitul anului.

Dacă și compania ta dorește să dezvolte proiecte cu impact în comunitățile din Țara Făgărașului, ia legătura cu noi.