Implică-te în comunitate!

Avem nevoie de implicarea făgărășenilor de pretutindeni și a companiilor în dezvoltarea comunităților din Țara Făgărașului. Fără resurse consistente nu îi putem susține pe termen lung. Dacă vrei să construiești cu noi o comunitate de susținere bazată pe resurse, conexiuni, idei sau mentorat, uite ce poți face:

Ești persoană fizică:

y

Propune un proiect

Ai o idee de proiect pentru comunitatea Țării Făgărașului și cauți sprijin pentru a o pune în practică? Implica-te in deciziile comunității și propune un proiect pe care il consideri util pentru zona în care trăim. Scrie-ne despre ideea ta și noi îți vom răspunde în cel mai scurt timp.

i

Construieşte un fond

Un fond numit  este modalitatea prin care persoane fizice sau companii locale pot susţine cauze din comunitate. Puteţi crea un fond care să vă poarte numele, care va aduce o valoare adăugată în comunitate prin sprijinirea unei cauze aleasă de dumneavoastră. Înfiinţaţi un fond memorial în amintirea unei persoane dragi sau care are o însemnătate aparte pentru dumneavoastră.

Expertiză și voluntariat

Fă parte dintr-un comitet de jurizare a cererilor de finanțare.
Alătură-te Consiliului Consultativ, o rețea de specialiști care oferă consultanţă în cadrul proiectelor finanţate de fundație.
Implică-te în comitetul de organizare a unui eveniment.

Fii voluntar! Alege de aici proiectul pentru care vrei să voluntariezi.

Reprezinți o companie:

l

Dezvoltă un Fond Numit

Dacă ai un interes pentru un anumit domeniu și vrei să ia amploare la nivelul zonei, investește bani într-un fond care poartă numele companiei tale. Noi îți oferim consultanță în procesul prin care aceștia ajung în comunitate, iar fondul primește numele tău. Din 2013, dezvoltăm fonduri numite de dimensiuni diferite, împreună cu donatori individuali sau cu corporații.

Dezvoltă un proiect

Dacă și compania ta dorește să dezvolte proiecte cu impact în comunitățile din Țara Făgărașului, ia legătura cu noi