Descoperirea tinerilor pasionați de natură.

Dezvăluim câștigătorii Fondului Bursele Carpathia 2023

 

Suntem încântați să dezvăluim numele tinerilor excepționali care vor beneficia de Bursele Carpathia în anul 2023! Fondul Carpathia, în parteneriat cu Fundația Conservation Carpathia, a desemnat cei 15 elevi pasionați de științele naturii care vor avea privilegiul de a primi aceste burse.

Despre Bursele Carpathia

Bursele Carpathia fac parte din inițiativa Fondului Carpathia, un program de finanțare anual destinat acordării de granturi nerambursabile și burse grupurilor de inițiativă și elevilor din comunitățile din Țara Făgărașului. Programul este susținut de Fundația Conservation Carpathia, iar scopul acestuia este creșterea interesului pentru protecția naturii și îmbunătățirea calității vieții în Țara Făgărașului, prin sprijinirea inițiativelor din domeniul educației.

Câștigătorii Burselor Carpathia 2023

După un proces riguros de selecție, cei 15 elevi câștigători au fost aleși pentru angajamentul lor deosebit față de conservarea biodiversității și pasiunea lor pentru științele naturii. Acești tineri pasionați de natură vor beneficia de burse în valoare de 2.500 de lei, acordate în două tranșe, iar pe lângă sprijinul financiar, elevii vor avea ocazia să participe și la activități de cunoaștere a naturii la Centrul de Activități și Explorarea Naturii Richita

Nume și prenume Clasa Școala
Opait A. VII Avrig
Indreica R. VII Avrig
Blănar E VII Cârțișoara
Barbu N. VII Drăguș
Haneș I. VII Drăguș
Sucaciu M. VIII Drăguș
Băluțiu A. VII Drăguș
Matic G. VII Lisa
Roth E. VII Racoviță
Oancea R. VIII Recea
Miclea R. VIII Sâmbăta de sus
Sandu P. VIII Sâmbăta de sus
Uscoiu L. VII Șinca Nouă
Stroia O. VII Talmaciu
Stoica G. VII Turnu Roșu

 

Mulțumim Tuturor Participanților

Juriul dorește să le mulțumească tuturor elevilor care au aplicat pentru burse și să le ureze succes în continuarea parcursului lor educațional și ecologic. Fiecare candidat a adus contribuția sa unică și, pentru noi, nivelul lor de angajament și pasiune a servit drept o adevărată sursă de inspirație.

 

Pentru mai multe informații cu privire la Bursele Carpathia și pentru a afla despre inițiativele viitoare, vă invităm să ne urmăriți pe site-ul nostru și pe rețelele de socializare.

 

Felicitări încă o dată, câștigătorilor Bursei Carpathia 2023! Continuați să străluciți și să inspirați!