Fonduri

 1. Fondul Carpathia

  Fondul Carpathia, program al Fundației Conservation Carpathia este implementat la nivel local de Fundația Comunitară Țara Făgărașului. Este un program de finanțare anual ce oferă granturi nerambursabile și burse, ONG-urilor, grupurilor de inițiativă și elevilor din comunitățile Țării Făgărașului. Prin acest fond, categoria granturi, lansăm înscrierile pentru proiecte ce vizează educația pentru mediu, biodiversitate, care au în centru natura din Țara Făgărașului.
  0.00 lei donați
 2. Bursele Carpathia, ediția 2023 – parte a Fondului Carpathia

  Fundația Comunitară Țara Făgărașului și Fundația Conservation Carpathia, lansează cea de-a doua ediție a Burselor Carpathia, un program de finanțare anual destinat elevilor din comunitățile din Țara Făgărașului. Scopul acestui program este de a descoperi și sprijini elevii cu rezultate academice remarcabile, care manifestă interes pentru domeniile legate de conservarea biodiversității și ecologie.
  0.00 lei donați
 3. Fondul pentru Comunități Carpathia

  Fundația Comunitară Țara Făgărașului (FCTF) lansează „Fondul pentru Comunități Carpathia”, în sprijinul inițiativelor care au un impact pozitiv asupra protecției naturii și contribuie la îmbunătățirea calității vieții membrilor comunităților din Țara Făgărașului.
  0.00 lei donați
 4. Fondul de Burse pentru Excelență 2023

  FCTF lansează Fondul de Burse pentru Excelență 2023 susținut de SC Eletroblue SRL.
  0.00 lei donați
 5. Bursele Carpathia (parte a Fondului Carpathia pentru Educație și Natură)

  Fondul Carpathia pentru Educație și Natură este un program de finanțare anual prin care oferim granturi nerambursabile și burse grupurilor de inițiativă și elevilor din comunitățile din Țara Făgărașului. Programul este susținut de Fundația Conservation Carpathia.
  0.00 lei donați
 6. Fondul de Urgență Ucraina

  Prin Fondul de Urgență Ucraina - dorim să adresăm nevoile urgente cât și pe termen mediu și lung ale persoanelor care fug din calea războiului din Ucraina
  0.00 lei donați
 7. Fondul de Burse pentru Excelență

  FCTF lansează Fondul de Burse pentru Excelență pentru elevele din Țara Făgărașului  în parteneriat cu GRASP Milano.
  0.00 lei donați
 8. Fond Club 100 Țara Făgărașului

  Ce este Clubul 100 Țara Făgărașului? Clubul 100 Țara Făgărașului reprezintă cercul de 100 de prieteni apropiați ai Fundației Comunitare Țara Făgărașului!
  0.00 lei donați
 9. Fondul Victoria

  La inițiativa unor oameni cu suflet, Fundația Comunitară Țara Făgărașului lansează apelul la începerea donațiilor pentru fondul ”Toți pentru Victoria! (COVID-19)”.
  0.00 lei donați
 10. Fondul Orașul în Vitrină

  2,000.00 lei donated of 2,000.00 lei goal