Ce este Clubul 100 Țara Făgărașului? Clubul 100 Țara Făgărașului reprezintă cercul de 100 de prieteni apropiați ai Fundației Comunitare Țara Făgărașului!
0.00 lei donați
0 Donors

Participarea în Clubul 100 demonstrează nu doar atașamentul față de comunitățile din zona Țării Făgărașului, ci şi participarea activă la dezvoltarea acestora.

Investind în proiectele Fundației Comunitare prin intermediul Clubului 100, construim un mecanism care zi de zi susține dezvoltarea și activarea comunităților din zonă. Astfel, Fundația Comunitară Țara Făgărașului va putea mobiliza resurse constant pentru grupurile comunitare și proiectele care aduc schimbări pozitive în zonă.

Motive pentru a vă alătura clubului 100

Demonstrați susținerea pentru comunitățile din Țara Făgărașului, pentru valorile și tradițiile care constituie baza unei dezvoltări durabile a zonei.
Construiți relații cu alte persoane care susțin zona pentru a produce împreună schimbări pozitive în comunitățile locale.
Clubul 100 Țara Făgărașului presupune o implicare constantă, însă la un nivel care nu pune presiune pe bugetul susținătorilor

Ce trebuie să faceţi?

Pentru a deveni membri ai Clubului 100 Țara Făgărașului vă invităm să susțineți Fundația Comunitară Țara Făgărașului lunar cu suma de 100 lei dacă sunteți persoana fizică sau 500 lei dacă sunteți persoana juridică.

Clubul 100 Țara Făgărașului beneficiază de o vizibilitate aparte pe website, în raportul anual și la evenimentele speciale ale Fundației Comunitare.

Ca membru al Clubului 100 Țara Făgărașului, primiți de la noi:

  • un raport periodic asupra activităţii susţinute din fondurile donate astfel;
  • un raport anual electronic despre activitatea Fundației Comunitare;
  • vizibilitate pe pagina de web a Clubului 100 Țara Făgărașului (dacă implicarea dumneavoastră este publică);
  • vizibilitate pe pagina Clubului 100 Țara Făgărașului în Raportul Anual de Activitate al Fundației Comunitare;
  • invitații de a contribui activ la proiecte, fonduri sau burse implementate de Fundația Comunitară Țara Făgărașului pe baza ariilor de interes pe care ni le comunicați;
  • invitații speciale la evenimente pe care le organizăm în decursul anului;
  • invitația de a participa la un eveniment anual al Cercului de Donatori Țara Făgărașului dedicat membrilor Clubului 100 Țara Făgărașului, unde puteți cunoaște și discuta cu alți membri ai Clubului 100 și în același timp să susținem împreună 3-4 cauze selectate de dumneavoastră împreună cu ceilalți membri ai Clubului.

Puteţi juca rolul decisiv şi de neînlocuit în crearea unei comunități pline de oportunități pentru toți!

 

Donația ta
Details