FCTF lansează Fondul de Burse pentru Excelență 2023 susținut de SC Eletroblue SRL.
0.00 lei donați
0 Donors

Credem că progresul unei comunități este asigurat de educație și implicare prin acțiuni cu impact care să genereze motivație, încredere, sprijin și inspirație pentru tineri.

Pornind de la această convingere, ne-am propus ca în anul 2023 să acordăm două burse pentru recunoașterea rezultatelor foarte bune la învățătură ale elevilor din  liceele din Țara Făgărașului. Prin acest program dorim să dezvoltăm și să sprijinim o rețea de susținători și mentori care aleg să se implice în mod direct în dezvoltarea durabilă a comunității, investește în oamenii care vor contura Țara Făgărașului de mâine. Prin Fondul de Burse pentru Excelență ne propunem să dăm încredere tinerilor de astăzi că se află pe drumul cel bun și că prin educație vor reuși to ce își propun.

La această ediție, Fondul de Burse pentru Excelență este susținut de SC Electroblue SRL. Suma de 9500 lei va fi direcționată în vederea acordării a două burse pentru elevi de liceu din Țara Făgărașului care sunt pasionați de IT/robotică, electro-mecanică, au rezultate deosebite și s-au remarcat prin talentul și rezultatele muncii lor.

Sunt eligibili tinerii care studiază la unitățile de învățământ din orașele aflate pe raza Țării Făgărașului (Făgăraș, Rupea, Victoria, Zărnești). Vom lua în considerare doar aplicațiile venite din partea elevilor înscriși în clasele IX-XII în privința burselor în anul școlar 2022 – 2023.

Mai multe detalii despre criteriile, modalitatea de înscriere, etapele și procesul de selecție se găsesc în Ghidul de finanțare.

 

 

Donația ta
Details