La inițiativa unor oameni cu suflet, Fundația Comunitară Țara Făgărașului lansează apelul la începerea donațiilor pentru fondul ”Toți pentru Victoria! (COVID-19)”.
0.00 lei donați
0 Donors

Campania „Împreună pentru Victoria” s-a încheiat la finalul lunii iunie 2020 şi o putem declara un succes aproape neaşteptat. De la declararea stării de urgenţă în ţara noastră, la mijlocul lunii martie, din donaţii individuale si prin SMS s-au strâns aproximativ 5300 lei. Grupul de inițiativă din orașul Victoria mulțumește tuturor donatorilor deoarece cu această sumă a reușit să ajute mai multe familii care aveau nevoie de medicamente, mâncare caldă și alimente.

Pe lângă ajutorul financiar, comunitatea s-a mobilizat și a donat alimente și dulciuri pentru copiii și persoanele vârstnice cu grave probleme de sănătate. De asemenea, asistenții și volunatarii Microstației de Ambulanță din Victoria au beneficiat de echipamente de protecție, pe care să le poarte conform reglementărilor curente, astfel încât munca pentru prevenţie din Ţara Făgăraşului să nu fi fost în zadar.

La inițiativa unor oameni cu suflet, Fundația Comunitară Țara Făgărașului lansează apelul la începerea donațiilor pentru fondul ”Toți pentru Victoria! (COVID-19)”.

Camelia Bertea, Simona Rodica Morariu, Angelica Lazăr și Banciu Maria Alina demarează acest proiect cu strângere de fonduri destinate semenilor noștri din orașul Victoria.

În contextul actual al înmulțirii cazurilor de îmbolnăviri cu virusul COVID-19 pe tot teritoriul României, noi vrem să ne arătăm solidaritatea față de comunitatea din orașul Victoria și implicarea în rezolvarea nevoilor acesteia.

Contribuțiile se pot face online, prin donație directă pe site-ul Fundației Comunitare Țara Făgărașului (selectând Fond Victoria) sau prin virament bancar în contul IBAN RO42RNCB0472136508350001 (pentru lei) sau IBAN RO90RNCB0055136508350005 (pentru USD), al Băncii Comerciale Române sau prin SMS* la 8837 cu textul VICTORIA.

Pentru donații prin contract de sponsorizare vă rugăm să trimiteți un e-mail la cristiana.metea@fundatiactf.ro sau să sunați la 0743875272.

Orice dovadă de implicare – sumă de bani sau voluntariat în cadrul campaniei noastre –  contează și noi vă mulțumim pentru disponibilitatea de a fi alături de comunitatea din orașul Victoria în eforturile de a ajuta copiii și persoanele vulnerabile.

Dacă vârsta, starea de sănătate sau situația financiară nu vă permit să vă faceți cumpărăturile esențiale, apelați cu încredere numărul 0771587975, unde va răspunde Camelia Bertea.

Fundația Comunitară Țara Făgărașului se află în permanentă legătură cu acest grup de inițiativă, iar pe măsură ce se strâng resurse vom achiziționa medicamente și alimente, la prețurile cele mai convenabile de pe piață, printr-o procedură transparentă și orientată spre comunitate și eventualii beneficiari aflați în nevoie.

Mai mult ca oricând e vremea faptelor cu rost!

Echipa Fundației Țara Făgărașului

*Suma alocată cauzei este de 2 Euro.
Nu se percepe TVA pentru donaţiile de pe abonament.
În reţelele Digi Mobil, Orange şi Telekom România Mobile, pentru cartelele preplătite, TVA-ul a fost reţinut la achiziţionarea creditului.
Pentru donaţiile de pe cartele preplătite, în reţeaua Vodafone utilizatorii nu plătesc TVA.

Donația ta
Details