Fundația Comunitară Țara Făgărașului lansează apelul la începerea donațiilor pentru fondul „Împreună pentru sănătate (COVID-19)”, ce își propune atragerea de resurse financiare care urmează a fi rapid direcționate către achiziționarea necesarului de echipamente medicale și de protecție pentru angajații Spitalului Municipal „Dr. Aurel Tulbure“ din Făgăraș, în contextul actual al înmulțirii cazurilor de îmbolnăviri cu virusul Fundația Comunitară Țara Făgărașului lansează apelul la începerea donațiilor pentru fondul „Împreună pentru sănătate (COVID-19)”, ce își propune atragerea de resurse financiare care urmează a fi rapid direcționate către achiziționarea necesarului de echipamente medicale și de protecție pentru angajații Spitalului Municipal „Dr. Aurel Tulbure“ din Făgăraș, în contextul actual al înmulțirii cazurilor de îmbolnăviri cu virusul COVID-19 pe tot teritoriul României.

În special din dorința de a preveni cu calm și responsabilitate civică orice posibilă situație limită care ne-ar putea pune la încercare în viitorul apropiat, dorim să ne asigurăm că ne implicăm cu folos și nu amânăm lupta pentru informare și prevenție, înainte de toate, precum și cea pentru a munci cot la cot cu autoritățile responsabile de gestionarea unei eventuale crize.

„Paza bună trece primejdia rea” – pornind de la ideea că acum trecem prin clipe grele, noi vrem să ne arătăm solidaritatea față de comunitate și implicarea în rezolvarea nevoilor acesteia pe termen scurt, mediu și lung, iar sub micul motto #acumemomentul vrem să te invităm să te implici pentru tine și familia ta, investind puțin câte puțin până la depășirea situației de criză.

Contribuțiile se pot face online, prin donație directă pe site-ul Fundației Comunitare Țara Făgărașului (selectând „Împreună pentru sănătate – COVID-19”) sau prin virament bancar în contul IBAN RO42RNCB0472136508350001 (pentru lei) sau IBAN RO90RNCB0055136508350005 (pentru USD), al Băncii Comerciale Române sau prin SMS* la 8837 cu textul FĂGĂRAȘ.

Pentru donații prin contract de sponsorizare vă rugăm să trimiteți un e-mail la cristiana.metea@fundatiactf.ro sau să sunați la 0743 875 272.

Orice dovadă de implicare contează și noi vă mulțumim pentru disponibilitatea de a fi alături de comunitatea făgărășeană în eforturile de prevenție și dotare a spitalului.

Fundația Comunitară Țara Făgărașului se află în permanentă legătură cu conducerea Spitalului și cu reprezentanții Primăriei Făgăraș, iar pe măsură ce se strâng resurse vom achiziționa materialele la prețurile cele mai convenabile de pe piață, printr-o procedură transparentă și orientată spre comunitate și eventualii pacienți aflați în nevoie.

Echipa Fundației Comunitare Țara Făgărașului

*Suma alocată cauzei este de 2 Euro.
Nu se percepe TVA pentru donaţiile de pe abonament.
În reţelele Digi Mobil, Orange şi Telekom România Mobile, pentru cartelele preplătite, TVA-ul a fost reţinut la achiziţionarea creditului. 

Pentru donaţiile de pe cartele preplătite, în reţeaua Vodafone utilizatorii nu plătesc TVA.