Gala Comunității Țării Făgărașului 2019 și-a desemnat câștigătorii!

Făgăraș, 22 noiembrie 2019 – Gala Comunității Țării Făgărașului, eveniment aflat la  a doua ediție, și-a decernat vineri seară câștigătorii într-un cadru feeric: crama din Cetatea Făgărașului. Peste 180 de persoane au participat la Gala prin care Fundaţia Comunitară Ţara Făgăraşului i-a premiat pe cei care fac fapte bune, pe cei care reprezintă o sursă de inspirație prin viziunea și modul lor de implicare.

Juriul a avut de ales între 72 de nominalizări pentru 13 categorii, nominalizări care au scos în evidență iniţiativele bune şi de impact din Țara Făgărașului, companiile care schimbă lucruri, lideri şi coordonatori care înţeleg importanţa rolului lor în comunitate şi și-l asumă zilnic prin responsabilitate şi spirit civic. Juriul a fost compus din 12 personalități locale: Alina Zară Prunean, Ana Suciu, Ana Maria Tamaș, Anca Barbu, Carmen Schuster, Elena Băjenaru, Anca Zaharia, Carmen Toma, Liviu Ardelean, Oana Mitea, Mihaela Bărgăoanu și Alina Iovu.

Pentru a afla care au fost câștigătorii acestei ediții, vă invităm să citiți comunicatul de presă.

Website: http://galacomunitatii.fundatiactf.ro/

Mai multe imagini pe pagina de Facebook: https://bit.ly/3aQjf9M

Gala Comunității este născută din dorința de a aduce împreună tot binele care se întâmplă în Țara Făgărașului și de a-i aduce recunoștință și apreciere.

Cu fonduri mai mari sau mai mici, de multe ori numai prin voluntariat, oamenii cu gânduri bune din zona noastră acționează în beneficiul altora și al comunității.
Acțiunile lor, adevărate modele de implicare, se uită sau sunt recunoscute în cercuri restrânse.
Prin Gala Comunității Țării Făgărașului, am dorit să îi premiem pe cei care fac fapte bune, să ne inspirăm din viziunea și modul lor de implicare, să arătăm că în Țara Făgărașului există o societate activă.

În seara de 24 noiembrie 2017 Fundaţia Comunitară Ţara Făgăraşului i-a premiat pe cei care fac fapte bune, care reprezintă o sursă de inspirație prin viziunea și modul lor de implicare. Juriul a avut de ales între 97 de nominalizări pentru 14 categorii, nominalizări care reflectă faptele de bine desfășurate în Ţara Făgăraşului, iniţiativele bune şi de impact, companiile care schimbă lucruri, lideri şi coordonatori care înţeleg importanţa rolului lor în comunitate şi și-l asumă zilnic prin responsabilitate şi spirit civic.

Gala Comunității Țării Făgărașului se va organiza de-acum înainte din 2 în 2 ani, devenind astfel un eveniment cu tradiție în Țara Făgărașului.

Pentru a afla care au fost câștigătorii acestei ediții, vă invităm să citiți comunicatul de presă.

Website: http://galacomunitatii.fundatiactf.ro/

Mai multe imagini găsiți pe pagina Facebook: https://www.facebook.com/fundatiacomunitaratarafagarasului/