Ne dorim să sărbătorim împreună 10 ani de la înființarea Fundației Comunitare Țara Făgărașului și am ales să organizăm un eveniment public pentru a marca așa cum se cuvine momentul: o conferință a societății civile din Țara Făgărașului. Am crescut alături de voi și cu ajutorul vostru, dezvoltând proiecte care au făcut comunitatea noastră mai activă și mai frumoasă. Aniversarea este a noastră, a tuturor. Vă invităm așadar să vă înscrieți pentru participare la conferință completând linkul de mai jos:

https://forms.gle/AkfFvN2c21i6USUo7

Tema principală a întâlnirii are legătură cu CE NE LEAGĂ. De aici am pornit în urmă cu 10 ani și acesta e subiectul la care am revenit constant în cadrul proiectelor noastre. Vom povesti între altele despre provocările acestor ani de pionierat în zona societății civile, vom face planuri, ne vom uita la bilanțuri, și nu în ultimul rând vom strânge rândurile în jurul unei cine comunitare, cum făceau odinioară vecinii buni.

Părțile 1 și 2 ale Conferinței vor putea fi accesate și online  AICI.
Evenimentul este organizat în cadrul proiectului „Dezvoltarea Capacității ONG-urilor din Țara Făgărașului” – proiect derulat de Fundația Comunitară Țara Făgărașului în parteneriat cu Institutul de Cercetare Făgăraș și Fundația Mihai și Maria Frățilă, cu sprijinul financiar Active Citizens Fund Romania, program finanțat de Islanda, Liechtenstein și Norvegia, prin Granturile SEE 2014 – 2021.

Vă reamintim că este activ site-ul proiectului, pe care îl puteți consulta la adresa: https://societateacivilatf.ro/.

De asemenea, cei care doresc să primească vești despre societatea civilă din Țara Făgărașului și despre activitățile din cadrul proiectului, sunt invitați să se aboneze la fluxul nostru de știri: AICI 
Proiectul se derulează în perioada octombrie 2021 – aprilie 2024.

Proiect derulat de Fundația Comunitară Țara Făgărașului în parteneriat cu Institutul de Cercetare Făgăraș și Fundația Mihai și Maria Frățilă cu sprijinul financiar Active Citizens Fund România, program finanțat de Islanda, Liechtenstein și Norvegia prin Granturile SEE 2014-2021. Conținutul acestui material nu reprezintă în mod necesar poziția oficială a Granturilor SEE și Norvegiene 2014-2021; pentru mai multe informații accesați www.eeagrants.org.

Despre programul Active Citizens Fund Romania

Programul Active Citizens Fund România este finanțat prin Granturile SEE 2014-2021. Obiectivul general al Granturilor este de a reduce disparitățile economice și sociale și a consolida relațiile bilaterale dintre cele 15 state beneficiare și statele donatoare (Islanda, Liechtenstein, Norvegia). Programul este administrat de către consorțiul compus din Fundația pentru Dezvoltarea Societății Civile, Fundația pentru Parteneriat, Centrul de Resurse pentru Comunitățile de Romi, Fundația PACT și Frivillighet Norge, care acționează în calitate de Operator de Fond desemnat de către FMO – Oficiul Mecanismului Financiar al Granturilor SEE și Norvegiene.

Active Citizens Fund România vizează consolidarea societății civile și a cetățeniei active și creșterea capacității grupurilor vulnerabile. Cu o alocare totală de 46.000.000 euro, programul urmărește dezvoltarea pe termen lung a sustenabilității și capacității sectorului societății civile, intensificând rolul său în promovarea participării democratice, a cetățeniei active și a drepturilor omului și consolidând în același timp relațiile bilaterale cu statele donatoare Islanda, Liechtenstein și Norvegia. Pentru mai multe informații despre Active Citizens Fund în România, vă rugăm să accesați www.activecitizensfund.ro. Pentru mai multe informații despre Granturile SEE și Norvegiene, accesați www.eeagrants.ro

Proiect derulat de: