Pe 22 noiembrie, de la ora 18, în crama Cetății Făgărașului are loc un eveniment aparte și de tradiție, ediția de anul acesta a Galei Comunității Țării Făgărașului. În vederea organizării acestui eveniment, FCTF deschide perioada înscrierii pentru toți cei care vor fi nominalizați la categoriile specifice în vederea exprimării recunoștinței întregii societăți făgărășene față de inițiativele care au contribuit în ultimii doi ani la dezvoltarea locală pe diverse planuri.

Categoriile la care se pot face nominalizări sunt, după cum urmează: Voluntarul anului, Din pasiune pentru…, Colegul implicat, Compania implicată, Liderul care schimbă lumea, Echipa anului, Promotor al artei, culturii și tradițiilor în Țara Făgărașului, Povești și povestitori care inspiră, Bunătatea care schimbă lumea, Impact în comunitate, Proiectul anului, Promotor al excelenței în educație, Promotor al mediului natural.

Pot fi nominalizați, grupuri sau persoane fizice, organizații sau companii,  care au desfășurat programe de implicare în comunitate în perioada propusă pentru nominalizări (ianuarie 2018 – 30 septembrie 2019), au oferit donații sau sponsorizări financiare sau materiale, au avut o contribuție individuală remarcabilă prin mobilizarea altor oameni, instituții și resurse, s-au remarcat ca lideri în campanii de atragere de fonduri, voluntariat sau implicare socială sau au desfășurat programe de strângere de fonduri în beneficiul unei organizaţii sau cauze din Țara Făgărașului.

Nominalizările pot fi înscrise prin completarea formularului de înscriere până la data de 4 noiembrie 2019, ora 23:59. Nominalizările de orice fel, la fel ca autonominalizările, sunt așteptate online, pe website-ul dedicat: http://galacomunitatii.fundatiactf.ro/ Regulamentul după care se pot face nominalizările este disponibil pe larg aici.

Gala Comunității Țării Făgărașului este un proiect co-finanțat de Primăria Făgăraș și Consiliul Local Făgăraș, în parteneriat cu Cetatea Făgăraș.

Haideți să recunoaștem și să celebrăm împreună acțiunile care transformă comunitatea noastră într-o comunitate în care vrem să trăim!

Echipa Fundației Comunitare Țara Făgărașului așteaptă cu bucurie și nerăbdare nominalizările dvs.!